DE NYE STANLEY® FATMAX® MÅLEBÅND

Vi introduserer vår mest ergonomiske og holdbare STANLEY® FATMAX® Målebånd noensinne.

Den nye STANLEY® FATMAX® Målebåndet forblir rett uten å svikte opp til 4 meter. Dette gir deg muligheten til å måle lenger selv når du arbeider alene. Målebåndet er utformet for å passe fint i håndflaten med et komfortabel baseball inspirert grep. Den patenterte Twin-Core ™ -teknologien gir deg et kompakt målebånd som tar mindre plass i verktøybeltet.

Dessuten er det konstruert for å vare. Med et slitebestandig MAXSHIELD ™ -bladbelegg som er det mest holdbare bladbelegget som er brukt på et STANLEY® FATMAX® målebånd og to ganger * BladeArmor®-belegget som forsterker den mest sårbare delen av bladet. Sist men ikke minst så er målebåndet testet for å tåle et fall på 15M ** og designet for å klare selv de mest ekstreme miljøer på arbeidsplassen.


Rettere uten å bryte - Fantastisk standout

Bladet holder seg rett og sterkt opp til 4 meter uten å bryte noe som gir deg deg sikkerhet for å måle avstand og evnen til å arbeide alene.


Forbedret bladstyrke

Skapt for å vare lenge med slitesterkt MAXSHIELD ™ -lakk belegg. Det mest holdbare bladbelegget som er brukt på et STANLEY® FATMAX® målebånd. I tillegg gjør vi det enda bedre ved å påføre 2x * BladeArmor® belegg for å forsterke de mest utsatte delene av bladet og styrke enden på kroken.


Kompakt design og forbedret ergonomi

Utviklet for å passe perfekt i håndflaten med et komfortabelt baseball-inspirert grep. Twin-Core ™ -teknologien gir en kompakt design noe som gir et mindre målebånd som passer perfekt i verkøtysbelte.


Designet for å holde

Drop-testet for å tåle et fall på 15 meter ** og konstruert for å tåle de mest ekstreme arbeidsmiljøer.+ Mer

  • Forbedret og brukervennlig låsemekanisme som er enkel å manøvrere og en sterk lås man kan stole på.
  • Forbedret og sterkere skruefri belteklipsdesign
  • Øgle for å sikre målebåndet og redusere risikoen for at målebåndet ramler ned på bakken når du arbeider på stiger eller høyere høyder.
  • TRU-ZERO ™ -krok for presise indre og ytre dimensjoner. Kroken beveger seg langs sikkerhetsnitlene for å kompensere for krokens tykkelse
  • Produsert i USA med globale komponenter
  • Hva du har for yrke eller hva du har for prosjekt så er vårt nye STANLEY® FATMAX® Målebånd laget for å hjelpe deg å gjøre jobben din - dette målebåndet vil nå lenger en dine forventninger slik at du kan yte ditt beste hver dag.
  • Det er vårt mest ergonomiske og mest holdbare STANLEY® FATMAX® målebånd noen gang. Videreutviklet fra STANLEY® FATMAX® målebåndet du allerede vet du kan stole på.

STANLEY® FATMAX® 5M målebånd

STANLEY® FATMAX® 5M målebånd

Se produkt

STANLEY® FATMAX® MÅLEBÅND 8m

STANLEY® FATMAX® MÅLEBÅND 8m

Se produkt

STANLEY® FATMAX® MÅLEBÅND 10M

STANLEY® FATMAX® MÅLEBÅND 10M

Se produkt


Med over 4 meter standout når vårt nye STANLEY® FATMAX® målebånd lengre en du tror uten å knekke.

Men hvor lenge kan disse proffs holde seg før de bryter sammen?

Noen ganger er det vanskelig å holde seg rolig og samlet, spesielt under stressende forhold. Se hvordan disse proffs reagerer når de blir utsatt for de mest frustrerende arbeidssituasjoner

* Sammenlignet med STANLEY® FATMAX® XTHT0-36004
** brukbar etter 15 meters fallhøyde på komprimert jord