Pro as standard

Pro as standard

Vi er her av en grunn: for å hjelpe deg med å få jobben gjort bedre. Og vi gjør det side-om-side med eksperter som vet mer om verktøy enn noen andre: håndverkerne. Vi lytter til hva de trenger og skaper produkter som gjør STANLEY til hva det er i dag. Og det er det som gjør våre verktøy PRO AS STANDARD.

 • ...

  Produktanmeldelser

 • ...

  Sluttbruker undersøkelse

 • ...

  Ansikt-til-ansikt intervjuer

 • ...

  Treningsdager med sluttbrukere

 • ...

  Verktøy medlemmer

Se hvordan vi laget et knivblad som varer 10 ganger lenger for bare to ganger prisen

Våre studier viste at håndverkerne mistet mer enn 40 minutter i uken ved å bytte kniver, spesielt når de jobbet i kraftige materialer. Våre ingeniører var overbevist om at de kunne finne en løsning og det gjorde de - et karbidbehandlet knivblad. Lagd for å gi holdbarhet og holde på den første kuttskarpheten, så vel som sterk nok til å motstå at bladet brytes av - 3 viktige faktorer som de profesjonelle brukerne krever av sine blad i dag.

Lær mer

Se hvordan vi har utviklet en mer ergonomisk platesaks noe som reduserer risikoen for skader

Ved å jobbe med sluttbrukerne lærte vi at håndverkere som pleide å bruke platesaks, ofte hadde større risiko for å utvikle "White fingers" -syndromet. Derfor konstruerte våre ingeniører en platesaks i samarbeid med USAs Ergonomi, som folk kan bruke med minimal ergonomisk risiko for skade.

Lær mer

Les hvordan vi har designet en laser som er egnet for å arbeide i lyse forhold - selv utendørs

Med et stort utvalg av røde lasermålere trodde vi at vi hadde de perfekte løsningene for raske og nøyaktige målinger. Våre sluttbrukere påpekte at den røde, tradisjonelle spotlaseren ikke var optimal for arbeid og maling ute, så vårt produktteam måtte utvikle en lasermåler med grønn diode. De utviklet derfor en laserstråle som var 4 x lysere enn den tradisjonelle røde strålen som er lettere for menneskelige øyne å se.

Lær mer