STANLEY History
OM

VÅR HISTORIE

I mer enn 175 år har STANLEY® satt standarden for kvalitetsverktøy og tekniske løsninger til fagfolk over hele verden. STANLEY har sterke tradisjoner for høy pålitelighet, er den ledende målebåndprodusenten og fortsetter å drive bransjen fremover med innovasjoner, inkludert STANLEY® FATMAX®-produktserien, samt håndverktøy, elektroverktøy, oppbevaringsløsninger og tilbehør som får jobben gjort.

Vi er stolte av vårt omdømme for topp kvalitet og er opptatt av kontinuerlig testing, design og forbedring av våre produkter for å sikre høy kvalitet og optimal funksjonalitet. Det er viktig for oss å opprettholde vår posisjon som verdens beste på det vi gjør, og det du forventer av et navn som STANLEY.

I mer enn 175 år har våre innovative produkter bidratt til å bygge, reparere og beskytte verden. I dag fortsetter tradisjonene. Utforsk historien vår med den interaktive tidslinjen nedenfor.

Field with wind turbine look from above.

BÆREKRAFT ER VÅRT LØFTE

Våre produktutviklingsprosesser på tvers av alle virksomheter blir omarbeidet for å fokusere mer på tidlig identifisering av produktets bærekraftsmuligheter allerede i designfasen.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

STOLTE, STØTTER VI DEG

Hos STANLEY er vi lidenskapelig opptatt av å skape en bedre morgendag. Gjennom våre partnerskap med inspirerende frivillige organisasjoner og med innsats fra våre engasjerte ansatte, bidrar vi til å gjøre verden til et bedre sted.

STANLEY Be A Force For Good

VÆR EN GOD ROLLEMODELL

Vi har styrket vår forpliktelse til samfunnsansvar og forankret det i visjonen vår.