STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

Sponsorater og samarbeid

STANLEY® er stolt av å støtte enkeltpersoner og team som møter alle utfordringer med lidenskap, har ambisjoner om å konkurrere på høyeste nivå og levere eksepsjonelle prestasjoner i hvert løp eller hver kamp.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

FC Barcelona

STANLEY er stolt av å være offisiell verktøypartner for FC Barcelona. Med sin ekstraordinære merittliste er vi stolte av å kunne samarbeide med en av verdens mest berømte fotballklubber. Svært få klubber har vunnet like mange titler som FC Barcelona, inkludert fire titler i europamesterskapet og tre seiere i VM. Klubbens herrelag har totalt 27 La Liga-titler, 31 Copa Del Rey-titler og 5 UEFA Champions League-trofeer.

I tillegg er Barcelona Femení regjerende spanske og europeiske mestere, og kanskje det mest dominerende kvinnelaget i verden per dags dato. FC Barcelona er et av de mest støttede teamene globalt, med en av de største følgerskarene på sosiale medier, inkludert mer enn 113 millioner følgere på Facebook, 47 millioner på Twitter og 123 millioner på Instagram. Hjemmearenaen Spotify Camp Nou har en tilskuerkapasitet på 99 354 og er Europas største fotballstadion. Vedlikeholdsteamet på Spotify Camp Nou stoler fullt på STANLEY® som sin offisielle verktøypartner.

Racing drive Nathalie McGloing working on his racing car

Nathalie McGloin

Siden hun fikk en alvorlig ryggskade da hun var 16 år, har den inspirerende racerføreren NATHALIE MCGLOIN vært opptatt av å hjelpe andre med lignende livsendrende opplevelser – og hun er dedikert til å gjøre motorsport tilgjengelig for alle. I fjor ble hun den første presidenten i den internasjonale FIA Disability and Accessibility Commission, der målet hennes er å forme den globale framtiden innen motorsport for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

I 2016 opprettet Nathalie SPINAL TRACK, en veldedig organisasjon som gir mennesker med nedsatt funksjonsevne muligheten til å nå sitt fulle potensial, åpne opp for nye muligheter og delta i unike baneopplevelser i en spesialtilpasset bil. Disse spennende arrangementene gir deltakerne friheten til å prøve noe de kanskje aldri har trodd de kunne oppnå – alt i et inkluderende og støttende miljø.