Field with wind turbine look from above.
Forberedt på fremtiden

BÆREKRAFT

Våre produktutviklingsprosesser på tvers av alle virksomheter blir omarbeidet for å fokusere mer på tidlig identifisering av produktets bærekraftsmuligheter allerede i designfasen.

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

ANLEGGS- OG MASKINFORBEDRINGER

For å redusere avfallsmengden, ble to galvaniseringslinjer i produksjonsanlegget vårt i Chiro i Taiwan erstattet med én enkelt høyeffektiv linje. Denne endringen førte til 78 % reduksjon av kromavfall hvert år, og en årlig utslippsreduksjon på mer enn 49 millioner liter med kjølevann. Det er nok vann til å fylle 20 svømmebassenger i olympisk størrelse.

Vi ser potensialet i virksomheten vår og som en god rollemodell streber vi etter å skape verdier utover fortjeneste, inkludert miljømessige og sosiale verdier, for å generere en positiv innvirkning både for aksjonærer, interessenter og samfunnet som helhet.

JIM LOREE

ADMINISTRERENDE DIREKTØR

STANLEY Zero Industrial Liquid Discharge

BÆREKRAFT ER VÅRT LØFTE

NULL INDUSTRIELLE VÆSKEUTSLIPP

I 2014 ble CDIY-anlegget vårt i Besançon i Frankrike anerkjent som landets første og eneste «Null industrielle væskeutslipp»-anlegg. Den statlige vann- og avløpsavdelingen anerkjente Besançons økologiske prestasjon i 2014 ved å signere en offisiell avtale om å støtte, utdanne og drive lignende praksis over hele Frankrike.