Målt av en pro™

Målt av en pro™

Solid. Prøvd og ekte. For de som er villige til å skitne til hendene sine for å heve standarden. Fordi målet til en Pro, er arbeidet de etterlater seg. Arven deres er hvert prosjekt fullført til de bygger det neste.
Vår arv? Det er enkelt. Det er på hoften og i hånden til hver Pro siden 1843.

Det er hvordan STANLEY ble til Målt av en pro™.

Men, ikke bare ta oss på ordet. Vi har mottatt

54882

upartiske anmeldelser fra folk som stoler på verktøyene og utstyret vårt for å få jobben gjort, og her er noen av deres favoritter

Rekkevidde teller


Vi introduserte det første stålbåndet i 1931, og vi har strukket oss lenger siden den gang, og strekker oss langt for å gjøre det du gjør best.

UTFORSK SORTIMENTET

Vanskelig å slå

STANLEY FATMAX elektroverktøy er designet for å hjelpe deg med å jobbe smartere og raskere takket være deres innovative design. Med alt du trenger for å få jobben gjort, uansett om du jobber på byggeplassen eller hjemme - er de virkelig vanskelig å slå.

UTFORSK SORTIMENTET

Lagring

Ankom på stedet som en ekte Pro, med STANLEY og STANLEY FATMAX lagringsløsninger. Fra arrangører og myke vesker til verkstedoppbevaring og tilpasningsdyktige systemer, få deg selv sortert og finn den ideelle lagringsløsningen

UTFORSK SORTIMENTET

Pålitelig, uansett hvordan du gjør det

For knivskarp ytelse, velg STANLEY og STANLEY FATMAX kniver og kniver. Med mye å velge mellom har vi en kniv og blad til hver jobb, og du vil ha alle jobber for hver kniv og blad.

UTFORSK SORTIMENTET